فروش سگ نژاد بلژین مالینویز اصیل بامولد وارداتی ، با کیفیت فوق العاده ، واکسینه و انگل تراپی شده دامداري

توضیحات آگهی

فروش سگ نژاد بلژین مالینویز اصیل بامولد وارداتی ، با کیفیت فوق العاده ، واکسینه و انگل تراپی شده

فروش سگ بالغ و توله بلژین مالینویز

آیا به دنبال یک سگ باهوش، وفادارو شجاع هستید؟ آیا به دنبال همراهی فوق العاده برای فعالیتهای ورزشی هستید؟ به مرکز فروش سگ های گارد و نگهبان خوش آمدید، سگ های مالینویز ما تمام زیبایی، هوش، وفاداری و عشق مورد نیاز شما را دارند.

سگ مالینویز یکی از با استعدادترین سگ های دنیا که به هوش ، اطاعت، قدرت، سرعت، وفاداری،شجاعت، محافظ بودن و انگیزه بالا معروف است، به همین خاطر به عنوان یکی از بهترین سگ های نگهبان و گارد شناخته می شود و با این خصوصیات اخلاقی دوست داشتنی همراه عالی شما خواهد بود.

برای نگهداری نیاز به فضای کافی و فعالیت بدنی در طول روز، تغذیه مناسب و مراقب از پوست و مو دارند.

با تلاش برای ارائه بهترین خدمات به شما، بهترین سگ مالینویز اصیل نژاد دار و دارای اصالت بالا، واکسینه شده و انگل تراپی شده با مدارک و قرداد ضمانت مادام العمر اصالت در بزرگترین باشگاه تخصصی و پرورش سگ های گارد و نگهبان در کشور را تقدیم شما میکنیم.

برای بازدید و مشاوره تماس حاصل فرمایید

عموئیان مدیریت فروش مجموعه

شماره تماس: 09120626783


!!توجه : مدت زمان اعتبار این اگهی به اتمام رسیده است تاریخ انقضا : 1402/08/21
تماس با : 09120626783 - 09120626783
بازدید : 218 نفر

    پیشنهاد ویــژه !

    برای نمایش خدمات در صفحات اول گوگل

    ثبت توربو گوگل ماهیانه : 500,000 ریال

    دیدگاه خود را بیان کنید

    نقد و بررسی‌ها

      هیچ دیدگاهی برای این خدمات نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش سگ نژاد بلژین مالینویز اصیل بامولد وارداتی ، با کیفیت فوق العاده ، واکسینه و انگل تراپی شده”

    برای ثبت نظر وارد شوید