عرضه پلاستیسول درب شیشه جار ( خمیر آب بندی) مواد شيميايي

توضیحات آگهی

عرضه پلاستیسول درب شیشه جار ( خمیر آب بندی)

خمیر پلاستیسول با عنوان خمیر درب جار و یا کامپاند جهت آب بندی درب های فلزی شیشه های مربا ,عسل,رب و .... مورد استفاده قرار میگیرد. این خمیر در حالت اولیه در بشکه های 200 کیلوگرمی بصورت مایع قرار دارد که پس از تزریق به کانال مربوط درب جار در محل پرس دوم بصورت اتوماتیک پخت میشود و بعد از خنک کاری بعنوان یک لایه لاستیک وظیفه گاز بندی محصول داخل ظرف را ایفا میکند.
تولید پلاستیسول های مرغوب دارای تکنولوژی بالایی بوده و تحت نظارت استاندارد سازمان غذا و داروی آمریکا FDA تولید میگردد.
خمیر پلاستیسول این شرکت به علت استفاده از ماشین آلات و مواد اولیه آلمانی از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در 4 گرید متفاوت در خدمت تولید کنندگان درب جار کشور با مرکزیت تبریز میباشد.
محصول ارائه شده این شرکت دارای پروانه ساخت سازمان غذا و داروی ایران میباشد و با کلیه دستگاه های ایرانی ,آلمانی و چینی سازگار است.
جهت اطلاع از قیمت و دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09029348675 تماس بگیرید.
شرکت پلاست صنعت آتیه غرب


!!توجه : مدت زمان اعتبار این اگهی به اتمام رسیده است تاریخ انقضا : 1402/08/09
تماس با 09051014255 : 0 - 09029348675
بازدید : 178 نفر

    پیشنهاد ویــژه !

    برای نمایش خدمات در صفحات اول گوگل

    ثبت توربو گوگل ماهیانه : 500,000 ریال

    دیدگاه خود را بیان کنید

    نقد و بررسی‌ها

      هیچ دیدگاهی برای این خدمات نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عرضه پلاستیسول درب شیشه جار ( خمیر آب بندی)”

    برای ثبت نظر وارد شوید